Istaknuto

VacaPros

VacaPros pomoći će vam da oglasite vaše kapacitete putem VacaBed platforme. Pomoću posebnih obrazaca saznat ćemo više o vašim kapacitetima i njihovim karakteristikama kao bi vas mogli uvrstiti u našu ponudu i predstaviti vas gostima na prodajnoj mreži od preko 100 renomiranih prodajnih partnera.

Booking Tim

Nakon što uvrstimo vaše kapacitete u ponudu, naš booking tim pobrinuti će se da nikad više ne propustite niti jednu rezervaciju. Naši djelatnici odgovoriti će na sve upite vaših gostiju u rekordnom vremenu, brinuti se o posebnim zahtjevima gostiju, ugovarati rezervacije te upravljati plaćanjima rezervacija.

Trip experience tim

Nakon što počnu pristizati rezervacije od strane gostiju, naš Trip experience tim zadužen je da svaka vaša rezervacija prođe u najboljem mogućem redu. Trip experience tim na raspolaganju je vama i vašim gostima 24×7 kako bi vam pružili kompletnu podršku i to prije, tijekom i nakon svake vaše rezervacije.

Lokalni partneri

Nakon svake rezervacije angažirat ćemo naše lokalne partnere kako bi osigurali da vaši kapaciteti uvijek budu blistavo čisti za sve vaše nove goste. Osim usluga čišćenja, organizirat ćemo i koordinirat usluge kućnog majstora za manje kućanske popravke, usluge pranja rublja i posteljine, te usluge prijave i odjave gostiju.