Property Successful Managers
Property Successful Managers pomoći će vam da oglasite vaše smještajne kapacitete putem VacaBed platforme.  Pomoću posebnih obrazaca, saznat ćemo više o vašim kapacitetima i njihovim karakteristikama, kako bi mogli optimalno predstaviti vaš objekt budućim gostima, te izraditi daljni plan i program. Svakom iznajmljivaču dodjeljuje se njegovom osobni Property Successful Manager kojemu je osnovni cilj ostvarivanje što boljih rezultata i maksimaliziranje profita smještajnog objekta. Property Successful Manager uvijek je na raspolaganju iznajmljivaču i glavni je kontakt vezano za poslovanje smještajnog objekta.
Josip Vučković
Property Successful Manager
asian-3161153_960_720
Marija Kundid
Property Successful Manager
asian-3161153_960_720
Anđela Vukušić
Property Successful Manager
Marketing team
Nakon što uvrstimo vaš smještajni objekt u ponudu, naš Marketing team zadužen je da vaše kapacitete prijavi na VacaBed prodajnu mrežu koja broji preko 50 renomiranih prodajnih kanala – Booking.com, Airbnb, Tripadvisor i Homeaway samo su neki od njih. Za svaku vašu smještajnu jedinicu biti će kreiran poseban oglas koji sadrži kvalitetne HDR fotografije, 3D prikaz smještajne jedinice, te copywriting sadržaj. U suradnji sa vašim Property Successful Managerom, Marketing team će na dnevnoj razini pratiti vaše kapacitete na prodajnim kanalima te ih optimizirati i brinuti se da su postavljene cijene vaših kapaciteta konkurentne u odnosu da ostale smještajne objekte u vašem okruženju.
asian-3161153_960_720
Antonia Perić
Booking.com Expert
Ivan Mihaljević
Airbnb Expert
asian-3161153_960_720
Ella Thomas
Homeaway Network Expert
Reservation team
U trenutku kada vaš smještajni objekt bude aktivan na prodajnim kanalima, naš Reservation team pobrinuti će se da više nikad ne propustite niti jednu rezervaciju. Odgovarat ćemo na sve upite vaših gostiju u rekordnom vremenu, brinuti se o njihovim posebnim zahtjevima, ugovarati rezervacije i pobrinuti se oko svega što je potrebno da vaši kapaciteti ostvare što više rezervacija i noćenja.
Boris Ban
Senior Reservation Manager
Sven Vrdoljak
Senior Reservation Manager
asian-3161153_960_720
Ana Lujević
Senior Reservation Manager
Trip Experience team
Nakon zaključivanja rezervacija, Trip Experience team zadužen je da svakom vašem gostu bude pružena dodana vrijednost u vidu dodatnih usluga kao što su transferi, renta car, prijevozničke karte, izleti, aktivnosti te druge usluge s ciljem da se svakom vašem gostu pruži kompletna usluga u destinaciji i izvan nje kako bi se ti isti gosti poželjeli ponovno vratiti upravo u vaš objekt.
asian-3161153_960_720
Katarina Jukić Ančić
Trip Experience Manager
asian-3161153_960_720
Suzana Bender
Trip Experience Manager
Jakov Mamić
Trip Experience Manager
Trusted local partners
VacaBed Trusted Local Parneri zaduženi su da prilikom dolaska i boravka gostiju u vašem objektu, sve prođe u najboljem mogućem redu. Trusted Local Parneri dočekat će i ispratiti svakog vašeg gosta, prijaviti i odjaviti vaše goste u sustav eVisitor, pobrinut će se da vaši kapaciteti budu blistavo čisti prije dolaska gostiju te da ih dočeka svježe oprana i izglačana posteljina, zamjenit će potrošni materijal u vašim jedinicama, te će uvjek biti na raspolaganju vama i vašim gostima u destinaciji.
Ivan Maras
Trusted Local Partner - Split Region
Mario Ivanović
Trusted Local Partner - Zagreb Region
asian-3161153_960_720
Ina Tomljanović
Trusted Local Partner - Dubrovnik Region