Naše usluge

VacaBed se brine o svemu – Na vama je samo da posjedujete smještajni objekt i rješenje o kategorizaciji.
Profesionalna prezentacija smještajnog objekta

Prijava kapaciteta na više od 100 renomiranih prodajnih partnera, profesonalno fotografiranje apartmana, izrada HDR (Hight Dynamic Range) fotografija, kreiranje copywriting opisa za sve kapacitete, izrada promotivnog videa smještajnog objekta u 3D formatu.

Upravljanje rezervacijama i komunikacija sa gostima

Odgovaranje na upite gostiju u rekordnom vremenu, briga o posebnim zahtjevima gostiju, ugovaranje rezervacija, upravljanje plaćanjima rezervacija – plaćanje pologa i ostatka iznosa, briga o otkaznim troškovima u slučaju otkazivanja rezervacija.

Čišćenje smještajnih kapaciteta

Profesionalna usluga čišćenja smještajnih kapaciteta nakon svake rezrevacije. Svako čišćenje kapaciteta verificirano je fotografijama tako da budemo sigurni da će vaši kapaciteti uvjek biti blistavo čisti za nove goste.

Pranje rublja i posteljine

Nakon svake rezervacije naši djelatnici vrše pranje rublja i posteljine tako da vaše nove goste uvjek dočeka mirisno i svježe oprano rublje i posteljina.

Održavanje i manji kućni popravci

U suradnji s loklanim partnerima brinemo da su vaši kapacitete uvjek 100% spremni za vaše nove goste. Kada je to potrebno naši kućni majstori izlaze na teren kako bi otklonili sve nedostatake do kojih može doći.

Prijava i odjava gostiju

Naši djelatnici uvjek će srdačno dočekati i ispratiti sve vaše goste, te su im uvjek na raspolaganju tijekom njihovog boravaka u vašem objektu.

Opskrba potrošnim materijalom

Naši djelatnici će se pobrinuti da vaše goste uvjek dočeka novi potrošni materijal kao što je: šampon za kosu, gel za tuširanje, tekući sapun za ruke, papirnati ručnici, WC papir, kapsule za perilicu posušđa, kapsule za perilicu rublja, vreće za smeće u kuhinji i kupaonici.

Dodatne usluge za goste u destinaciji

Naši djelatnici će se pobrinuti da vaši gostiu imaju mogućnost korištenja dodatnih usluga kao što su: Jednodnevni izleti, Najam automobila, Bavljenje raznim aktivnostima i slično.